Appareils et accessoires
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Préparation 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingrédients
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1243.2 mg
Protides
48.1 g
Calories
3058.5 kJ /
728.2 kcal
Lipides
60.1 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
34.8 g
Glucides
0.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Prawn wontons
2h
Prawn and mushroom crepes
50min
Chilli crab pasta
35min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Diane sauce
20min