
Appareils et accessoires
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Préparation 25min
Total 2h 20min
4 portions
Ingrédients
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
eschalots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
unsalted butter cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing200 g
-
egg yolks4
Infos nut. par 1 portion
Calories
728.2 kcal /
3058.5 kJ
Protides
48.1 g
Lipides
60.1 g
Glucides
0.7 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
34.8 g
Sodium
1243.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Sous vide (TM5) with blade cover
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande