Tandoori chicken

Tandoori chicken

4.6 61 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 35min
8 portions

Ingrédients

Tandoori chicken
  • cumin seeds
    2 tsp
  • ground coriander
    2 tsp
  • cardamom pods seeds only
    4
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • black peppercorns
    6
  • piece fresh ginger (approx. 30 g), peeled and cut into slices (1 cm)
    4 cm
  • garlic cloves
    2
  • long red chillies cut into halves and deseeded
    2
  • mustard of choice
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • tomato paste (reduced salt)
    50 g
  • Greek yoghurt
    160 g
  • lemon juice
    50 g
  • vegetable oil
    40 g
  • chicken drumsticks
    8 - 12
Mint dressing
  • Greek yoghurt
    200 g
  • fresh mint leaves (1-2 bunches)
    60 g
  • brown onion
    50 g
  • fresh tomatoes cut into halves
    100 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
Assembly
  • slivered almonds
    60 g
  • fresh coriander leaves only
    5 sprigs

Infos nut. par 1 portions

Calories 449.9 kcal / 1889.9 kJ
Protides 36 g
Lipides 29.9 g
Glucides 7.9 g
Fibre 3.6 g
Graisses saturées 8.1 g
Sodium 716.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...