Chocolate caramel bars
TM6 TM5

Chocolate caramel bars

4.9 (44 évaluations )

Ingrédients

Shortbread biscuits

  • 100 g caster sugar
  • 110 g unsalted butter, softened
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 170 g plain flour, plus extra for dusting

Caramel filling

  • 60 g light brown sugar
  • 60 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm)
  • 160 g condensed milk (see Tip)
  • 60 g light corn syrup

Chocolate coating

  • 500 g milk chocolate, broken into pieces

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1215.7 kJ / 289.5 kcal
Protides
3.6 g
Glucides
35.6 g
Lipides
15.4 g
Graisses saturées
9.7 g
Fibre
0.8 g
Sodium
27.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives