Appareils et accessoires
Birthday present cake
Préparation 3h
Total 4h
14 portions
Ingrédients
Pink food colouring
-
raw beetroots75 g
-
water70 g
Sponge cake
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing310 g
-
white sugar280 g
-
orange zest only, no white pith1
-
eggs6
-
plain flour225 g
-
self-raising flour80 g
-
full cream milk2 tbsp
White fondant icing
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Pink fondant icing
-
water25 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine15 g
-
icing sugar plus extra for dusting620 g
Buttercream icing
-
icing sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm)125 g
-
boiling water2 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Assembly
-
jam (flavour of choice)2 tbsp
-
icing sugar for dusting
-
water for brushing
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
220.8 mg
Protides
7.2 g
Calories
3785.6 kJ /
901.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
17.7 g
Glucides
158.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration cakes
14 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Marble cake
2h
Tea party cake
52h 50min
Robot cake
2h
Six-layer cake
5h 45min
Critters and crawlers
2h 25min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Biscuit pops
2h 5min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic chocolate cupcakes
40min
Too easy chocolate cake
50min