Appareils et accessoires
Browned pork strips
Préparation 5min
Total 15min
250 g
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
garlic clove or 20 g brown onion1
-
lean pork fillet or loin, cut into strips (1 cm x 3-4 cm) and patted dry with paper towel250 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 250 g
Sodium
499.2 mg
Protides
52 g
Calories
2017.4 kJ /
482.2 kcal
Lipides
28.6 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
1.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Heat Basics: Meat & Seafood
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Sweet and sour pork ribs
40min
Soy Sauce Chicken
45min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed chicken strips
15min
Browned pork cubes
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Browned Pork Strips
15min
Browned Pork Cubes
15min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Braised pork belly
55min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min