Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
TM6

Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

  • 180 g long grain rice or jasmine rice
  • 1 tsp sea salt
  • 150 g chicken breast, sliced into strips
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 2 pinches ground white pepper
  • 1500 g water
  • 5 tsp sesame oil
  • 2 Chinese sausages (approx. 80 g), thinly sliced (see Tips)
  • 8 - 12 fresh shiitake mushrooms (100 g), halved if large
  • 1 spring onion/green onion, sliced, to garnish
  • 2 tbsp fried shallots, to garnish
  • red chilli oil, to drizzle (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1642.1 kJ / 392.5 kcal
Protides
17.5 g
Glucides
39.1 g
Lipides
18.9 g
Graisses saturées
5.6 g
Fibre
2.1 g
Sodium
896.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives