Appareils et accessoires
Indonesian green spice paste
Préparation 5min
Total 40min
500 g
Ingrédients
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 500 g
Sodium
2363.4 mg
Protides
11 g
Calories
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Lipides
90.9 g
Fibre
7.7 g
Graisses saturées
12.9 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
HongKong Style Soy Braised Chicken
Pas d’évaluation
Steamed orange and pomegranate sponge
1h 35min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Witches' Finger Cookies
2h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Traditional French chocolate canelé
49h
Chicken stock powder
6h 35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min