
Appareils et accessoires
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
Préparation 10min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
vegetable oil20 g
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
pork ribs cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)30 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
Infos nut. par 2 portions
Calories
1650 kcal /
6931.6 kJ
Protides
98 g
Lipides
113.4 g
Glucides
63.8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
38.7 g
Sodium
1994.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande