
Appareils et accessoires
Pink smoothie bowl with coconut and pecans
Préparation 10min
Total 10min
2 portions
Ingrédients
-
beetroot peeled and cut into pieces150 g
-
apple cored and cut into pieces1
-
dried apricots4
-
pure maple syrup30 g
-
rolled oats (see Tips)40 g
-
orange juice chilled70 g
-
LSA (optional - see Tips)20 g
-
ice cubes50 g
-
chia seeds (see Tips)½ tablespoon
-
dried apple slices10
-
coconut chips2 tbsp
-
pecans12
Infos nut. par 1 portion
Calories
443 kcal /
1860.3 kJ
Protides
9.3 g
Lipides
21.6 g
Glucides
47.3 g
Fibre
13.6 g
Graisses saturées
2.2 g
Sodium
58.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Smoothie bowls
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande