
Appareils et accessoires
Sweet and sour pork ribs
Préparation 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Infos nut. par 2 portions
Calories
1804 kcal /
7578.2 kJ
Protides
121.8 g
Lipides
133.7 g
Glucides
30 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
46.9 g
Sodium
2266 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande