Edamame and Spinach Dip

Edamame and Spinach Dip

4.3 26 évaluations
Préparation 5min
Total 5min
8 portions

Ingrédients

  • frozen edamame beans defrosted, plus extra for garnishing
    300 g
    fresh edamame beans, plus extra for garnishing
  • fresh baby spinach
    150 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water (optionnel) (see tip)
    50 - 80 g
  • lemon juice
    30 g
  • fresh coriander cut in pieces
    5 sprigs
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • fine sea salt
    1 tsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • dried chilli flakes (optionnel)
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 81 kcal / 336 kJ
Protides 5 g
Lipides 6 g
Glucides 2 g
Graisses saturées 0.6 g
Sodium 248 mg

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