Appareils et accessoires
Smoked Mackerel Watercress Dip
Préparation 5min
Total 5min
400 g
Ingrédients
-
smoked mackerel fillets skin removed200 g
-
watercress stalks removed30 g
-
cream cheese100 g
-
plain yoghurt low fat70 g
-
mustard powder1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
lemon juice15 g
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 100 gram
Protides
11.6 g
Calories
1270 kJ /
304 kcal
Lipides
27.9 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips and Spreads
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Posset
2h 40min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Pea and Mint Soup
20min
Asian Chopped Salad
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Curried Coleslaw
10min
Curried Parsnip Soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min