Festive Nut Roast Wreath
TM6 TM5

Festive Nut Roast Wreath

4.8 ( 57 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g pecan nut halves
  • 100 g blanched hazelnuts
  • 300 g carrots diced (1 cm)
  • 300 g parsnips peeled, diced (1 cm)
  • 200 g butternut squash peeled, diced (1 cm)
  • 2 Tbsp olive oil plus 30 g and extra for frying
  • 180 g cooked, peeled chestnuts
  • 80 g bread torn in pieces
  • 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 16 fresh sage leaves
  • 200 g red onions quartered
  • 240 g tinned chickpeas rinsed, drained, retaining tin (1 x 400 g tin, see tip)
  • 240 g tinned lentils rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 2 medium eggs
  • 1 tsp dried thyme
  • 1 ½ tsp fine sea salt plus extra to taste
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 120 g dried cranberries
  • 3 Tbsp maple syrup

Infos nut.
par 1 portion
Calories
518 kcal / 2159 kJ
Protides
16 g
Lipides
31 g
Glucides
39 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
584 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives