Baked Crab Dip
TM6 TM5

Baked Crab Dip

4.5 (35 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz Monterey Jack cheese, cubed
  • 1 garlic clove
  • 1 ½ oz unsalted butter, diced
  • 1 fresh baguette, in slices (1 in.)
  • 3 sprigs parsley, leaves only
  • 1 green onion, in pieces (1 in.)
  • 8 oz cream cheese, cubed
  • 1 tsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
  • 8 oz canned lump crab meat, drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
950 kJ / 227 kcal
Protides
10 g
Glucides
14 g
Lipides
15 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives