Baked Crab Dip

Baked Crab Dip

4.5 36 évaluations
Préparation 10min
Total 15min
10 portions

Ingrédients

  • Monterey Jack cheese cubed
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • unsalted butter diced
    1 ½ oz
  • fresh baguette in slices (1 in.)
    1
  • parsley leaves only
    3 sprigs
  • green onion in pieces (1 in.)
    1
  • cream cheese cubed
    8 oz
  • freshly squeezed lemon juice to taste
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ¼ tsp
  • canned lump crab meat drained
    8 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 227 kcal / 950 kJ
Protides 10 g
Lipides 15 g
Glucides 14 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...