Appareils et accessoires
Steak Tartare
Préparation 10min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26 g
Calories
1699 kJ /
406 kcal
Lipides
10 g
Fibre
3 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to Basics
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tzatziki
20min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Guacamole
5min
Béarnaise sauce
15min
Creamy Tomato Soup
30min
Shrimp and Crab Stack
25min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Béarnaise Sauce
20min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Steak tartare
10min