Versions compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Protides
- 57 g
- Glucides
- 82 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1949 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Goulash Soup
1h 15min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Bibimbap Burrito
45min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Mediterranean Chicken
35min
Beef in Stout
1h 40 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Curry Noodles with Pork
45min