Versions compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Protides
- 57 g
- Glucides
- 82 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1949 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Garlic Turkey Stew
45 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Pas d’évaluation
Miso Carbonara Udon
25min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Grisons Barley Soup
55min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min