Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
TM6 TM5

Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup

4.7 (87 évaluations )

Ingrédients

  • 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
  • 30 oz coconut milk
  • 14 oz chicken stock
  • 4 oz shallots, thinly sliced
  • 2 oz fish sauce
  • 1 tsp sugar
    ou 1 tsp palm sugar
  • 2 oz ginger, thinly sliced
  • 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
  • 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
  • 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
  • 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
  • 1 tbsp lime juice
  • 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
  • 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4004 kJ / 957 kcal
Protides
133 g
Glucides
60 g
Lipides
61 g
Fibre
12 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives