Appareils et accessoires
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Préparation 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (optionnel)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (optionnel)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1860.1 mg
Protides
5.6 g
Calories
6861.9 kJ /
1640 kcal
Lipides
170.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
16.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Salad Dressings
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Hummus
10min
Chunky Guacamole
10min
Thai Dressing
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Maple Miso Vinaigrette
5min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Aji Verde Sauce
10min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Chopped Asian Salad
20min
Cantina Salsa
5min
Spinach and Artichoke Dip
20min