Appareils et accessoires
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Préparation 5min
Total 5min
1 jar
Ingrédients
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (optionnel)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (optionnel)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1860.1 mg
Protides
5.6 g
Calories
6861.9 kJ /
1640 kcal
Lipides
170.9 g
Fibre
6.2 g
Graisses saturées
16.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Salad Dressings
30 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Hummus
10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Basil Peach Sorbet
10min
Green Goddess Salad
10min
Apple Lime Vinaigrette
5min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Chopped Asian Salad
20min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Basil Pesto
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min