Basic Vegetable Soup

Basic Vegetable Soup

4.5 32 évaluations
Préparation 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    ½ - 1 oz
  • mixed onions, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks) cut in pieces (¾ in.)
    3 ½ - 5 oz
  • fresh mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (¾ in.)
    12 - 14 oz
  • frozen mixed vegetables (optionnel)
    2 oz
    2 oz frozen green peas
  • water
    25 - 28 oz
  • vegetable stock paste
    1 tsp
    1 vegetable stock cube
  • salt to taste
    1 tsp
    1 tbsp soy sauce, to taste
  • dried soup pasta e.g. ditalini or macaroni
    3 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 185.8 kcal / 777.4 kJ
Protides 6 g
Lipides 6 g
Glucides 27.3 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 0.9 g
Sodium 852.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...