Versions compatibles
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soup and Crispy Flatbread
- 100 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 2 onions (approx. 200 g), quartered
- 1 cauliflower (approx. 500 g), cut in florets, stem cut in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for drizzling
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 600 g almond milk
- 300 g water
- 2 wheat flour tortillas, vegan, cut in strips (3 cm)
- 40 g flaked almonds
- 2 tsp fine sea salt, plus extra for sprinkling
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ lemon, unwaxed, finely grated zest and 15 g juice
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
Herb Oil
- 1 bunch fresh mixed herbs (e.g. flat-leaf parsley, basil, oregano), leaves only, (approx. 15 g)
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1568 kJ / 374 kcal
- Protides
- 10 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 27 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Creamy Courgette Soup
25min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1h
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Asparagus Stem Soup
55 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min