Spinach and Parmesan Soup
TM6 TM5

Spinach and Parmesan Soup

4.8 (184 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 70 g leeks, sliced (5 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 250 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
  • 650 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 250 g fresh spinach leaves
  • 40 g double cream
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • baguette, sliced, toasted, for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1899 kJ / 453 kcal
Protides
15 g
Glucides
52 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives