Appareils et accessoires
Kerst stol
Préparation 20min
Total 2h 20min
12 sneetjes
Ingrédients
Stol
-
gedroogde vruchten mengeling in kleine stukken80 g
-
rozijnen40 g
-
krenten40 g
-
80 g brandyrum80 g
-
citroen enkel de zeste, geen wit½
-
zachte boter80 g
-
kristalsuiker70 g
-
volle melk90 g
-
water60 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
eierdooier van medium ei (53-63 g)1
-
1 el gedroogde gistverse gist verkruimeld30 g
-
natuurlijk amandel extract1 tl
-
bloem en meer om de vruchten en het werkvlak te bebloemen550 g
-
amandelvlokken20 g
Glazuur
-
suiker180 g
-
citroensap20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Custard
15min
Bessenmousse
4h 50min
Appeltaart
1h
Vijgenmosterd
25min
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Bessenjamtaart
2h 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min
Gevulde veggieslakken
45min
Vegan cheeseburgers
10h