Appareils et accessoires
Mangochutney
Préparation 15min
Total 1h 20min
2 potjes
Ingrédients
-
2 tl zwarte peperkorrelsSzechuan peperkorrels1 el
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
ui gehalveerd80 g
-
water20 g
-
ruwe rietsuiker250 g
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken700 g
-
azijn120 g
-
zout1 tl
-
gemalen kurkuma½ tl
-
rozijnen100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 2 potjes
Protides
9 g
Calories
7472 kJ /
1773 kcal
Lipides
4 g
Fibre
19.3 g
Glucides
410 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Pas d’évaluation
Rijstpudding
1h
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Chili con carne
40min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Pruimentaart
1h 30min
Tex-mexburger
4h 25min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h