Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
TM6 TM5

Moroccan Chickpea and Halloumi Pie

4.5 (38 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 80 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 1 tsp ras el hanout
  • 1 tsp harissa
  • 200 g passata
  • 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
  • 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
  • 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
  • olive oil spray
  • 5 filo pastry sheets

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1307 kJ / 311 kcal
Protides
15 g
Glucides
34 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
6 g
Sodium
980 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives