Appareils et accessoires
Palmiers Two Ways
Préparation 30min
Total 1h 40min
50 pieces
Ingrédients
Puff Pastry
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
water ice cold90 g
-
fine sea salt½ tsp
Anchovy Filling
-
anchovy fillets, in oil drained (drained weight approx. 40 g)12
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
dried chilli flakes½ tsp
-
extra virgin olive oil40 g
Olive and Rosemary Filling
-
pitted black olives125 g
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
76.4 mg
Protides
0.8 g
Calories
256.1 kJ /
61.2 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
3.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lavender Shortbread
1h
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Cucumber Gin Granita
45min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Pas d’évaluation
Limoncello
192h 30min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2h 35min
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min