Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous

3.8 8 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

  • eggplant diced (¾ in.)
    6 oz
  • salt
    2 tsp
Couscous and Lamb
  • couscous
    8 oz
  • mixed fresh herbs (parsley, cilantro)
    ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • salt
    1 tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • yellow onions in pieces
    2 oz
  • harissa plus extra to brush
    1 tbsp
  • ground lamb broken into pieces
    20 oz
  • bread crumbs
    4 tbsp
  • large egg
    1
  • water
    20 oz
  • chicken stock low sodium
    10 oz
Eggplant
  • yellow onion in pieces
    6 oz
  • garlic clove
    1
  • salt to taste
    1 tsp
  • oil
    1 tbsp
  • fresh tomatoes diced
    6 oz
  • chicken stock low sodium
    2 oz
  • harissa
    1 heaping tbsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground cumin
    ⅛ tsp
  • chopped parsley to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 625 kcal / 2615 kJ
Protides 40 g
Lipides 25 g
Glucides 58 g
Fibre 6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...