Appareils et accessoires
Multiseed Bread
Préparation 15min
Total 2h
20 slices
Ingrédients
-
sesame seeds40 g
-
linseeds plus 1 tsp for decorating40 g
-
pumpkin seeds plus 1 tsp for decorating70 g
-
sunflower seeds plus 1 tsp for decorating70 g
-
chia seeds25 g
-
buckwheat flour140 g
-
bicarbonate of soda¾ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
walnut halves50 g
-
toasted hazelnuts50 g
-
water370 g
-
olive oil plus extra for greasing45 g
-
maple syrup½ Tbsp
-
cider vinegar1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
140 mg
Protides
5 g
Calories
673 kJ /
162 kcal
Lipides
12 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
7 g
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