Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soaking
- 200 g raw almonds (see Tips)
- 20 g dried cranberries
- 280 g pitted dates
- filtered water, for soaking
- 1 tsp salt
- 20 g sultanas (see Tips)
Base
- extra virgin olive oil, for greasing
- 100 g pecans
Apple filling
- 2 green apples (approx. 220 g after coring), peeled, cored and cut into quarters
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 - 2 pinches salt
- 1 tbsp lemon juice
- 10 g psyllium husks
- 2 red apples (approx. 220 g after coring), cored and cut into pieces (approx. 1 cm), plus an extra apple cut into thin slices, for decorating
Macadamia cream
- 180 g macadamia nuts
- 80 g pure maple syrup
- 100 g filtered water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1646.1 kJ / 391.9 kcal
- Protides
- 6.4 g
- Glucides
- 30.2 g
- Lipides
- 26.5 g
- Fibre
- 7.4 g
Recettes alternatives
Vegan mayonnaise
15min
Chia coconut bread
2h 40 min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Raw chocolate snaps
1h 5 min
Macadamia protein balls with coconut butter
40min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Raw Walnut Brownies
1h 10min
No-bake coffee cake
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Raw pineapple and turmeric cake
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Seed and nut bread
1h 30min