Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)

Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)

4.4 7 évaluations
Préparation 20min
Total 4h 30min
4 portions

Ingrédients

  • cold water
    500 g
  • titanium strength gelatine leaves
    3
  • pouring (whipping) cream
    500 g
  • honey
    100 g
  • egg yolks
    6
  • tahini
    50 g
  • fresh blackberries to serve (see Tips)
    200 g
  • edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 672 kcal / 2823 kJ
Protides 10.157 g
Lipides 58.798 g
Glucides 28.043 g
Fibre 2.594 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...