Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)

4.5 84 évaluations
Préparation 20min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

Coconut paste (Kerisik)
  • frozen grated coconut thawed (see Tips)
    300 g
Chicken
  • eschalots
    100 g
  • garlic cloves
    5
  • lemongrass white part only, bruised
    2 stalks
  • piece fresh turmeric peeled
    10 cm
  • piece fresh ginger peeled
    10 cm
  • piece fresh galangal peeled
    5 cm
  • fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
    4
  • vegetable oil
    50 g
  • fresh kaffir lime leaves
    4
  • coconut milk
    100 g
  • tamarind paste
    1 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • brown sugar
    20 g
  • chicken lovely legs (see Tips)
    1200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 906.4 kcal / 3806.7 kJ
Protides 57.3 g
Lipides 67.7 g
Glucides 15 g
Fibre 10.5 g
Graisses saturées 33.5 g
Sodium 786.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...