![Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono) Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCC4F523-818C-4EDB-B7C8-16CE6B5B1F5E/Derivates/372079cf-5ed7-47ce-8e22-4f7464156f8c.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g water
- 500 g chicken wings, skin on
- 100 g potatoes, cut in pieces (1-2 cm)
- 150 g onions, quartered
- 1 carrot, cut in pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut in pieces (2 cm)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp olive oil
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 100 g white rice
- 1 medium egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1783 kJ / 424 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 24 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Mixed Seafood Risotto
40min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Pas d’évaluation
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min
Couscous with lamb and vegetables
50min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55min
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
45min