
Appareils et accessoires
Malt loaf
Préparation 15min
Total 3h 20min
12 portions
Ingrédients
-
brewed tea (Earl grey or other black tea)150 g
-
malt extract170 g
-
pure maple syrup40 g
-
chia seeds15 g
-
pitted prunes cut into halves (see Tips)80 g
-
sultanas (see Tips)120 g
-
raisins (see Tips)100 g
-
orange zested, no white pith and juiced1
-
extra virgin olive oil for greasing
-
raw almonds100 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
salt¼ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
246.4 kcal /
1035 kJ
Protides
6.5 g
Lipides
6.7 g
Glucides
38.2 g
Fibre
4.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande