Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 dried ancho chillies
- hot water, to soak
- 2 sprigs fresh coriander, stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges
- 160 g red capsicum, cut into strips (1 cm)
- 20 g tomato paste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground sweet paprika
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned black beans, drained and rinsed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed
- ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1513.3 kJ / 361.7 kcal
- Protides
- 16.5 g
- Glucides
- 57.5 g
- Lipides
- 9.3 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 19.1 g
- Sodium
- 609.3 mg
Recettes alternatives
Creamy chicken curry and rice
45min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Chilli with corn bread
50min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Chilli with rice
50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Herby potato salad with crisp topping
50min