Stuffed Moroccan Breads
TM6 TM5

Stuffed Moroccan Breads

3.8 ( 6 évaluations )

Ingrédients

Moroccan Bread

  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 15 g fresh yeast crumbled
  • 350 g plain flour
  • 150 g durum wheat semolina
  • 300 g water
  • 1 tsp ground turmeric (optionnel)
  • 2 tsp fine sea salt

Spicy Beef Filling

  • 100 g onions halved
  • 1 bunch fresh mint leaves only (15 g)
  • 1 bunch fresh flat-leaf parsley leaves only (15 g)
  • 1 bunch fresh coriander leaves only (15 g)
  • 300 g beef mince broken up
  • 1 tsp ground turmeric
  • ¼ - ½ tsp ground cumin to taste
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground white pepper

Infos nut.
par 1 piece
Calories
308 kcal / 1289 kJ
Protides
14 g
Lipides
7 g
Glucides
46 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives