Appareils et accessoires
Sfenj - Moroccan Doughnuts
Préparation 30min
Total 2h 45min
10 pieces
Ingrédients
-
water250 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast20 g
-
plain flour400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil for frying
-
icing sugar to sprinkle
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
5 g
Calories
822 kJ /
196 kcal
Lipides
5 g
Fibre
2 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Spinach Fatayers
2h
Mandarin and Orange Juice
5min
Lemon cake
2h
Coconut cake
1h 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Fruit Ice Cream
5min
Orange, Carrot and Lemon Vitamin Juice
10min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Moroccan Mint Tea
25min