Appareils et accessoires
Pommes Dauphine
Préparation 15min
Total 1h 40min
8 porties
Ingrédients
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
1.1 g
Calories
244.2 kJ /
58.4 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
0.5 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ontvangen & genieten
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Wellington
10h 10min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Pas d’évaluation
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Mexicaanse kippensoep
40min
Kip met amandelen
25min