Lemon Chicken with Spring Onions

Lemon Chicken with Spring Onions

3.7 78 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

  • spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided
    3
  • lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish
    1
  • garlic cloves
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • parsley leaves only
    10 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    10 sprigs
  • unsalted butter cubed
    1 oz
  • chicken stock low sodium
    6 oz
  • lemon juice
    2 oz
  • white wine
    2 oz
  • capers drained
    2 tbsp
  • chicken tenderloins
    24 oz
    24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)

Infos nut. par 1 portion

Calories 197 kcal / 824 kJ
Protides 28 g
Lipides 7 g
Glucides 2 g
Fibre 0 g
Graisses saturées 6.3 g
Sodium 724.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...