
Appareils et accessoires
Lemon Chicken with Spring Onions
Préparation 10min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
parsley leaves only10 sprigs
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
unsalted butter cubed1 oz
-
chicken stock low sodium6 oz
-
lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
chicken tenderloins24 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
197 kcal /
824 kJ
Protides
28 g
Lipides
7 g
Glucides
2 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
6.3 g
Sodium
724.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis

Spring Forward
10 Recettes
États-Unis
États-Unis