Chicken Tetrazzini

Chicken Tetrazzini

3.9 55 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
8 portions

Ingrédients

  • spaghetti
    16 oz
    16 oz linguine
  • extra virgin olive oil divided
    4 tsp
  • Parmesan cheese cut into pieces
    4 oz
  • panko bread crumbs
    2 oz
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • yellow onions cut into pieces
    5 oz
  • garlic cloves to taste
    4
  • button mushrooms sliced (¼ in.)
    14 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into slices (¼ in.)
    32 oz
  • chicken broth
    14 oz
  • half and half
    3 oz
  • dried parsley
    2 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 551.8 kcal / 2308.5 kJ
Protides 42.6 g
Lipides 16.3 g
Glucides 56.7 g
Fibre 3.1 g
Graisses saturées 7.2 g
Sodium 487.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...