Bacon and Ranch Chicken Salad
TM6 TM5

Bacon and Ranch Chicken Salad

4.3 (21 évaluations )

Ingrédients

  • 2 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 8 oz bacon, diced (¼ in.)
  • 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
    ou 24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh chives, sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)
  • 6 sprigs dill, leaves only
  • 4 oz sour cream
  • 4 oz mayonnaise
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp Dijon mustard, (optional)
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2485 kJ / 594 kcal
Protides
46 g
Glucides
4 g
Lipides
44 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives