
Appareils et accessoires
Country-style chicken liver fritters
Préparation 20min
Total 35min
12 portions
Ingrédients
-
day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
chicken livers trimmed500 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
oil (approx. 2 tablespoons), for frying
Infos nut. par 1 portion
Calories
121.9 kcal /
511.8 kJ
Protides
9.5 g
Lipides
6.2 g
Glucides
6.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
1.3 g
Sodium
189.4 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande