Versions compatibles
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 sprigs fresh mixed herbs, e.g. parsley, chives, thyme, coriander, basil
- 2000 g pork shoulder, boneless
- 250 g red peppers (2-3 peppers) sliced (1 cm)
- 3 tsp fine sea salt
- 1 ¼ tsp ground black pepper
- 300 g apple juice
- 2 dried bay leaves
- 2 cloves
- 30 g olive oil
- 2 tsp mustard
- 600 g water
- 500 g carrots, sliced (3 cm)
- 80 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g fresh chilli, deseeded if desired, thinly sliced
- 200 g apples, diced (1 cm)
- ¼ tsp ground ginger
- 80 g brown sugar
- 25 g apple balsamic vinegar
- 5 g freshly squeezed lemon juice
- 80 g dried apricots, quartered
- 300 g liquid vegetable stock
- 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 400 g broccoli florets
-
100
g coconut cream
ou 100 g coconut milk - 250 g red wine, Malaga or Pedro Ximenez
- 2 Tbsp orange juice, freshly squeezed
- 1 tsp cornflour
- 50 g double cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5474.8 kJ / 1308.5 kcal
- Protides
- 65.6 g
- Glucides
- 91.7 g
- Lipides
- 73.1 g
- Graisses saturées
- 26.7 g
- Fibre
- 13.9 g
- Sodium
- 1603.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Green Mole Chicken
1h
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2h 40min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h