Appareils et accessoires
Sous-vide Poached Eggs
Préparation 10min
Total 30min
4 pieces
Ingrédients
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
183 mg
Protides
7 g
Calories
359 kJ /
87 kcal
Lipides
6 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
0.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide with Blade Cover
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Jasmine Rice
35min
Basmati Rice
35min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Steamed Rice
25min
Boiled Eggs
20min
Grated Parmesan Cheese
5min
Mashed Potatoes
45min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min