Versions compatibles
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 g water
- 400 g raw beetroots, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
- 4 medium eggs
- 1 tsp fresh dill, leaves only, plus extra for garnish
- 140 g sour cream
- 1 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 8 slices coarse rye bread
- 280 g marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)
- 120 g cucumber, thinly sliced then halved
- 25 g red onion, thinly sliced
- 60 g pickled capers, drained
- Infos nut.
- par 1 slice
- Calories
- 1398 kJ / 333 kcal
- Protides
- 14 g
- Glucides
- 39 g
- Lipides
- 12 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Grapefruit and Ginger Green Zinger
5min
Horseradish and Chickpea Dip
10min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Pineapple Parcels
1h
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min