Navajo fry bread with tomato bean salsa

Navajo fry bread with tomato bean salsa

4.2 17 évaluations
Préparation 35min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • self-raising flour plus extra for dusting
    300 g
  • buttermilk
    150 g
  • olive oil plus extra for shallow frying
    70 g
  • canned sweet corn kernels rinsed and drained (approx. 70 g after draining)
    125 g
  • salt
    1 tsp
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces (3 cm)
    2
  • ground cumin
    1 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • tomatoes cut into quarters
    2
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • iceberg lettuce finely shredded
    ½
  • avocado flesh only, cut into bite-size pieces
    1
  • sour cream to serve
  • pickled jalapeño chillies to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 696.7 kcal / 2926 kJ
Protides 16.9 g
Lipides 35.3 g
Glucides 72.3 g
Fibre 10.9 g
Graisses saturées 6.7 g
Sodium 1425.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...