
Appareils et accessoires
Pulled BBQ jackfruit
Préparation 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
red onion cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
tomato paste40 g
-
red wine vinegar1 tsp
-
tamari gluten free (see Tips)2 tsp
-
coconut sugar20 g
-
salt½ tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
chilli powder1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
liquid smoke seasoning (optional - see Tips)1 dash
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
121.8 kcal /
511.5 kJ
Protides
2.9 g
Lipides
2.6 g
Glucides
20.4 g
Fibre
3.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande