
Appareils et accessoires
Teriyaki salmon bao
Préparation 20min
Total 1h 50min
6 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Infos nut. par 1 portions
Calories
452 kcal /
1898.6 kJ
Protides
18 g
Lipides
15.3 g
Glucides
59.9 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.8 g
Sodium
1597.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande