Louisiana Rice and Shrimp
TM5 TM6

Louisiana Rice and Shrimp

3.6 (29 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g unsalted butter, diced
  • 150 g celery stalks, cut in pieces (6 cm)
  • 100 g onions, quartered
  • ½ green pepper, cut in pieces
  • 200 g condensed cream of mushroom soup, tinned
  • 200 g water
  • 350 g cooked, peeled prawns
    ou 350 g crayfish tails, cooked
  • 400 g white long grain rice, cooked (cooked weight), warm
  • 2 Tbsp fresh parsley leaves, chopped, plus extra for garnishing
  • ¼ tsp cayenne pepper, or to taste
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1601 kJ / 382 kcal
Protides
21 g
Glucides
37 g
Lipides
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives