Radish cakes
TM6 TM5 TM31

Radish cakes

4.3 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g water
  • 200 g plain flour
  • ¾ tsp salt
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices (separate white and green parts)
  • 10 g dried shrimp (see Tip)
  • 180 g pork fillet, cut into thin strips (5 mm)
  • 200 g daikon, peeled and cut into cubes (5 mm)
  • 1 tsp white sugar
  • ¼ tsp ground white pepper
  • soy sauce, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1006 kJ / 239 kcal
Protides
12.1 g
Glucides
26.7 g
Lipides
9.2 g
Fibre
1.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives