Appareils et accessoires
Dashi - Japanese stock
Préparation 10min
Total 45min
900 g
Ingrédients
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water plus extra to soak1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
72.6 mg
Protides
2.1 g
Calories
293.9 kJ /
70.2 kcal
Lipides
0.9 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of Japan
22 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Pas d’évaluation
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45min
Creamed pāua soup
1h
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Agedashi tofu
30min
Kimchi Tofu Soup
35min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Miso Ramen
30min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1h 50min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min