Appareils et accessoires
Soy bread with seeds
Préparation 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingrédients
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
199 mg
Protides
12.4 g
Calories
891.3 kJ /
212.2 kcal
Lipides
6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
25.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brioche
5h
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30min
Yoghurt dressing
10min
Baguette
3h 45min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1h 35min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Baked beans
13h 25min
Hazelnut hot chocolate
10min
Banana sorbet
5min
Sunny gazpacho
25min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min