Appareils et accessoires
Soy bread with seeds
Préparation 20min
Total 3h 50min
12 portions
Ingrédients
-
soy natural yoghurt120 g
-
water140 g
-
molasses1 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
soy flour plus extra for dusting200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing30 g
-
Italian "00" flour300 g
-
salt1 tsp
-
white sesame seeds plus extra for sprinkling1 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
199 mg
Protides
12.4 g
Calories
891.3 kJ /
212.2 kcal
Lipides
6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
25.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Chai tea
15min
Fruit ice cream
10min
Raw apple pie
3h 25min
Vegan custard
15min
Vada
2h 35min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Cashew sour cream
10min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25min
Banana tofu ice cream
10min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min